Personvernerklæring

Hjem > Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://havblikk.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du tar kontakt med oss mottar vi Fornavn og etternavn (Etternavn er frivillig), e-post, telefonnummer, postnummer og meldingen du legger ved. Denne informasjonen bruker vi for å kunne gi det en så enkel som mulig prosess ved bestilling fra vår nettside.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi samler inn data på hvordan våre brukere navigerer på siden vår for å bedre forstå hvordan våre besøkende bruker nettsiden. Dette gjør vi så vi kan gjøre nettsiden bedre basert på denne informasjonen. Google Analytics samler inn anoymiserte IP-adresser, det gir oss informasjon om hvilket land brukere besøker nettsiden vår fra, men ikke hvilken by, adresse etc..

Vi sammler ikke inn informasjon for markedsføring eller for å sende tilbud til våre brukere.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Google Analytics

  • Anyonymisert IP-adresse (tre siste siffrene er anonymisert).
  • Sider brukere besøker.
  • Hvor brukere kommer fra før de besøker vår nettside.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi samler data i Google Analytics, denne dataen blir lagret i 38 (trettiåtte) måneder før den løper ut. Dette gjør vi for å kunne gi våre brukere en bedre opplevelse og kunne planlegge nytt innhold mer nøyaktig.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Havblikk Helgeland AS
Addresse: Sjåberget 3, 8700 Nesna
Org. nr.: 979 340 427
E-post: [email protected]
Telefon: +47 75 05 65 40

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål