Camping

Home > Camping

CAMPING

Velkommen til Havblikk Helgeland, en camping der man kan oppleve mange av de tingene helgelandskysten har å by på.
Vi har over 100 oppstillingsplasser for korttidsopphold med bobil, caravan eller telt. God standard og godt renhold på fellesareal som toaletter og dusjer, TV-stue og kjøkken betyr mye for våre gjester.

Caravan-, bobil- og teltplasser med gode fasiliteter. Oppstillingsplassene er på gressplen. Du kan velge om du vil være midt i sentrum - der det er liv og røre - eller mer for deg selv i rolige omgivelser uten trafikk. Tilgang til to sanitæranlegg, to felles kjøkken, ei TVstue og trådløst nettverk over hele plassen. Merk at trådløst nett leveres av tredjepart, og kan ikke alltid garanteres tilgjengelig.

Washer and dryer

Teltplassene er på plen med trær som gir god skygge for sola. Her kan du velge om du vil være nært sanitæranlegg. Eller litt lengre vei til fasiliteter, men en fantastisk utsikt over havet, havna og øyene utenfor campingen.

Vi er også NBCC Top camping

Oversiktskart

SEASONAL SPACES

Contact us if you want a year-round or seasonal place. Together we take a walk and see where it may be suitable for you / your carriage. Every spring there are always some vacancies. In consultation with you, we find a place where you can enjoy the Nesna life.

Vi har noen flotte sesongplasser for caravan ledig. Noen i strandkanten og noen i le ved naustene. Her gjelder det å være "først til mølla..." Totalt har vi 100 sesongplasser for caravan.

Siste helga i april satser vi på å få de fleste vognene på plass for sesongen. Møt opp! Utenom denne helga: husk å avtale traktorkjøring før dere kommer med vogna! Det er ikke sikkert vi kan være til stede på et øyeblikk. Kjøring med bil på plenene i vårløsningen fører til at det blir "tedeslainn" (ranværing for "potetland"). Det er derfor ikke tillatt og overtredelse medfører erstatningsansvar.

Include membership certificate and completed NCC contract, or fill in the reception upon arrival. The season fee is index-adjusted.

TENT SPACES

Teltplassene våre er på Sjåberget. Unik utsikt over havet, øyene og småbåthavna. Skjermet fra motorferdsel og støy. Bilen må parkeres utenfor området. Der får du være "alene" sentralt på campingen. Vi har noen teltplasser like ved sanitæranlegget, midt inne på plassen. Gunstig hvis du trenger kort vei til sanitære fasiliteter og kjøkken.

FORHÅNSBESTILLING

I sommersessongen er det ekstra travelt, så vi anbefaler å ta kontakt med oss her på vår nettside eller på telefon +47 75 05 65 40 i forveien for å være sikret plass hos oss!

Vi ønsker deg velkommen til Topcamp Havblikk - Helgeland på Nesna!

en_GBEnglish (UK)