Aurora Restaurant

Home > Aurora Restaurant

AURORA RESTAURANT

Fantastic ingredients, excellent craftsmanship, and pleasant waiters guarantee a good dining experience. We serve a "Nesna-meets-world" & #8211; menu where local and organic produce plays a major role.

Here you are all welcome, whether you are in the bike pants or the fine dress. During the summer season, the outdoor dining area is a great meeting place for guests and residents, boaters and students.

Hostess Nina is happy to serve completely true robbery stories, and is a living reference when it comes to travel and dining tips on Helgeland.

 

Selskaper og store dager

Tenker du at det ville vært deilig å slippe å stresse med å ordne til familiejubileet selv? Klassetreffet eller konfirmasjonen? Bare nyte å sitte rundt bordet, ha hvilepuls og fokus på de rundt deg? Snakke med tante Trude om da hun møtte onkel Olav, le og riste litt på hodet, mens deilig mat og drikke bare «skjer». Tunghørte Sigurd trives, og klarer å følge med på talene. Over dere funkler stjernehimmelen, og når musikerne entrer scenen er det bare å lene seg mer tilbake og nyte stunden.

 

Bedriftsarrangement

Synes du det er mye å holde rede på når personalet skal samles? Du vil ha fokus på det faglige, og slippe å dille med alt rundt? Ingen må tørste, sulte og Halvor må ha glutenfritt og Pepsi max. Kjell er veganer og Inger tåler ikke tomat! Internettet må være kablet og prosjektoren god. Filmen må ha lyd, og det må være god kaffe. Ingen risiko for blodsukkerfall mellom lunsj og middag. Gjengen har rukket å pynte seg litt, og de smiler til deg, til hverandre. Maten gjør deg stolt av å være på Helgeland, og boblene perler i glasset. Dere ler hjertelig med, og av, vertinne Ninas helt sanne røverhistorier fra virkeligheten. Du har lykkes med å gi dine ansatte ny energi og pågangsmot. Lytt til erfarne havfolk, og kos deg.

Welcome, you too!

Slide

OUR MENU SEE OUR MENU FILLED OF FRESH MATERIALS appetizers Ceviche av kamskjell Fra Nesøya. ruccola, eple, selleri, hvitløk, sjalottløk, lime, paprika og sesamfrø. S, Sø, Se Carpaccio Vestfjordskinke av hval fra Lofoten. Serveres med tyttebærkrem og ruccola. Fish soup Kremet suppe med kveite, laks, blåskjell og grønnsaker. GH, F, S, M Bruschetta Med kyllinglever, hummus og soltørkede tomater, friske urter, hvitløk og ruccola. GH, M, Sø Main courses Dronninga Kveite fra Nesna. Tilberedt sous vide. Serveres med valgfri potet, friske urter fra Hugla, grønnsaker, ertepuré og smør med kapers. F, M, Se
Anbefalt følge: Hvit: Sancerre eller PRA Soave Rød: Vajra Langhe Rosso eller øl: Raus - Nordlending
Fiskesuppe, stor Kremetsuppe med kveite, laks, blåskjell og grønnsaker serveres med foccacia. GH. F, S, M
Anbefalt følge: Raus – Øyværing eller Stefan Winter Riesling
Ferske blåskjell Hvitvinsdampet blåskjell i gryte, servers med foccacia GH. F, S, M
Anbefalt følge: Raus – Nordlending eller Stefan Winter Riesling
Bacalao Klippfisk fra Lofoten. Klassisk bacalao med tomat, chili, friske urter, potet og sorte oliven. F
Anbefalt følge: Hvit: Sancerre. Rød: Vajra Langhe Rosso eller øl: Raus – Øyværing eller Nordlending
entrecote Av storfe fra Helgeland, serveres med valgfri potet, grønnsaker og rødvinssaus. See
Anbefalt følge: Raus - IPA eller Fenocchio Barbera d’Alba
Helgelam Lammecarré. Serveres med valgfri potet, grønnsaker, rødbeter og rødvinssaus. See
Anbefalt følge: Raus - IPA eller Syrah Terre Siciliane
Gul curry Med basmati-ris og grønnsaker. Kan serveres med kylling, fisk eller vegansk.
Anbefalt følge: Raus - Havørn
Phở bo Vietnamesisk nudelsuppe med storfekjøtt, chili, lime, fersk koriander og mynte.
Anbefalt følge: Raus - Havørn
Spagetti Bolognese Hjemmelaget kjøttsaus med elg fra Hugla og svin fra Helgeland. GH
Anbefalt følge: Raus - Havørn
Barn Chicken nuggets og chips Kylling og chips Spagetti Bolognese Hjemmelaget kjøttsaus med elg fra Hugla og svin fra Helgeland. GH Calazone Innbakt pizza med skinke ost, pizzasaus. GH, M desserts Dagens kake GH, E, M favorite Deilig sjokoladefondant. Serveres med vaniljeis, pikekyss og friske bær. GH, M, E Créme Brûlée Serveres med pikekyss og friske bær. E, M
allergens: Glye Hwheat, Skalldyr, Egg Fical, Soyabønner, Melk, NOtter, Seelleri, Sennep, Sesamfrø

COMPANY

Ta med din gruppe og nyt vår moderne konferanseavdeling ved havet. Restaurant Aurora leverer gode saker, og garanterer at blodsukkeret holder seg gjennom arbeidsdagen. Lokale råvarer og godt håndtverk, og smør og fløte! Vi er livredde for at noen skal «tap seg» under oppholdet. Nord-Norskt, raust og godt!

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Her er det trygt å møtes. Det er god plass, og det er kun din gruppe som er her. Smittevernet står i høgsetet, og du slipper å bekymre deg for å måtte dele arealer med ukjente. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 100 personer.

Enjoy lunch and dinner in our new Aurora restaurant. The hostess often tells a story of robbery or two between the dishes, or as a result of the dessert. We serve good wines tailored to the menu. The menu is rooted in great ingredients and good craftsmanship.

Sleep in comfortable cabins and rooms. Hotel / junior suite-standard. We can accommodate a maximum of 45 people in single rooms. 80 people, if rooms / cabins can be shared.

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Firtid, eller heftig havørnsafari – med havørngaranti og rafting med Visit Nesna. Fjordfiske med skøyta «Nesnakroken» eller «Nykværing», er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Team Building - toys for adults - customize the group and the time we have available. Laughter and unpretentious competitions shake your gang together.

Contact with us for a non-binding offer of meeting rooms, food and experiences.

Perfect for groups of 10 - 50 people.

en_GBEnglish (UK)