Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse. Vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny der lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle.
Her er alle velkommen, om du er i sykkelbuksa eller finkjolen. I sommersesongen er uteserveringen en flott møteplass for gjester og fastboende, båtfolk og studenter.
Vertinne Nina serverer gjerne helt sanne røverhistorier, og er som ett levende oppslagsverk når det kommer til reise- og spisetips på Helgeland.
VÅR MENY
SE VÅR MENY FYLT AV FERSKE RÅVARER
Forretter
Kamskjell
Fra Nesøy. Cheviche, servert med
focaccia, ruccola, eple, selleri, hvitløk, chalottløk, lime, paprika og sesamfrø. S, Sø, GHCarpaccio
Vestfjordskinke av hval, fra Lofoten.
Serveres med tyttebærkrem og ruccola.
Fiskesuppe
Kremet, med hvit fisk og laks,
grønnsaker og foccacia. GH, F, S, MHovedretter
Dronninga
Kveite fra Nesna. Sous vide. Serveres med
potetmos eller amadinepoteter,friske urter fra Hugla, grønnsaker, ertepure og smør med kapers. F, E, MØyværing 3.0
Pannestekt laks, fra Kvarøy. Serveres med
pappardellepasta, kapers, oliven, squash, friske urter fra Hugla, og tomat- og koriander pesto. F, Se, MAntrekått
av storfe fra Helgeland, servert med grønnsaker,
potetmos eller amadinepoteter, og rødvinssaus.
Helgelam
Lammecarre. Serveres med potetmos eller smørdampet amadinepoteter, grønnsaker, rødbeter og rødvinssaus.
Se, MSpagetti Bolognese
Deilig kjøttsaus med elg fra Hugla og svin fra Helgeland.
So, Se, GHFiskesuppe, stor
Kremet, med hvit fisk og laks,
grønnsaker og foccacia. GH, F, S, MFerske blåskjell
Hvitvinsdampet i gryte, aioli og foccacia. 0,5 kg. GH, F, S, MDesserter
Favoritten
Sjokoladefondant. Serveres med iskule,
pikekyss og friske bær. GH, MEpleslang
Auroras friske eplepai med norske epler. Serveres med iskule. GH, EAllergener:Gluten Hvete, Skalldyr, Egg, Fisk, Soyabønner, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø
SELSKAP
Ta med din gruppe og nyt vår moderne konferanseavdeling ved havet. Restaurant Aurora leverer gode saker, og garanterer at blodsukkeret holder seg gjennom arbeidsdagen. Lokale råvarer og godt håndtverk, og smør og fløte! Vi er livredde for at noen skal “tap seg” under oppholdet. Nord-Norskt, raust og godt!
Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Her er det trygt å møtes. Det er god plass, og det er kun din gruppe som er her. Smittevernet står i høgsetet, og du slipper å bekymre deg for å måtte dele arealer med ukjente. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 100 personer.
Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvarer og godt håndverk.
Sov på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. 80 personer, om rom/hytter kan deles.
Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Firtid, eller heftig havørnsafari – med havørngaranti og rafting med Visit Nesna. Fjordfiske med skøyta “Nesnakroken” eller “Nykværing”, er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.
Teambygging – leker for voksne – tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen.
Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på møterom, mat og opplevelser.