Aurora Restaurant

Hjem > Aurora Restaurant

AURORA RESTAURANT

Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse. Vi serverer en "Nesna-møter-verden" - meny der lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle.

Her er alle velkommen, om du er i sykkelbuksa eller finkjolen. I sommersesongen er uteserveringen en flott møteplass for gjester og fastboende, båtfolk og studenter.

Vertinne Nina serverer gjerne helt sanne røverhistorier, og er som ett levende oppslagsverk når det kommer til reise- og spisetips på Helgeland.

 

Selskaper og store dager

Tenker du at det ville vært deilig å slippe å stresse med å ordne til familiejubileet selv? Klassetreffet eller konfirmasjonen? Bare nyte å sitte rundt bordet, ha hvilepuls og fokus på de rundt deg? Snakke med tante Trude om da hun møtte onkel Olav, le og riste litt på hodet, mens deilig mat og drikke bare «skjer». Tunghørte Sigurd trives, og klarer å følge med på talene. Over dere funkler stjernehimmelen, og når musikerne entrer scenen er det bare å lene seg mer tilbake og nyte stunden.

 

Bedriftsarrangement

Synes du det er mye å holde rede på når personalet skal samles? Du vil ha fokus på det faglige, og slippe å dille med alt rundt? Ingen må tørste, sulte og Halvor må ha glutenfritt og Pepsi max. Kjell er veganer og Inger tåler ikke tomat! Internettet må være kablet og prosjektoren god. Filmen må ha lyd, og det må være god kaffe. Ingen risiko for blodsukkerfall mellom lunsj og middag. Gjengen har rukket å pynte seg litt, og de smiler til deg, til hverandre. Maten gjør deg stolt av å være på Helgeland, og boblene perler i glasset. Dere ler hjertelig med, og av, vertinne Ninas helt sanne røverhistorier fra virkeligheten. Du har lykkes med å gi dine ansatte ny energi og pågangsmot. Lytt til erfarne havfolk, og kos deg.

Hjertelig velkommen, du også!

SELSKAP

Ta med din gruppe og nyt vår moderne konferanseavdeling ved havet. Restaurant Aurora leverer gode saker, og garanterer at blodsukkeret holder seg gjennom arbeidsdagen. Lokale råvarer og godt håndtverk, og smør og fløte! Vi er livredde for at noen skal "tap seg" under oppholdet. Nord-Norskt, raust og godt!

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Her er det trygt å møtes. Det er god plass, og det er kun din gruppe som er her. Smittevernet står i høgsetet, og du slipper å bekymre deg for å måtte dele arealer med ukjente. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 100 personer.

Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvarer og godt håndverk.

Sov på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. 80 personer, om rom/hytter kan deles.

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Firtid, eller heftig havørnsafari - med havørngaranti og rafting med Visit Nesna. Fjordfiske med skøyta "Nesnakroken" eller "Nykværing", er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Teambygging - leker for voksne - tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på møterom, mat og opplevelser.

Perfekt for grupper på 10 - 50 personer.

nb_NONorsk bokmål