Aurora Restaurant

Hjem > Aurora Restaurant

AURORA RESTAURANT

Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse. Vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny der lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle.

Her er alle velkommen, om du er i sykkelbuksa eller finkjolen. I sommersesongen er uteserveringen en flott møteplass for gjester og fastboende, båtfolk og studenter.

Vertinne Nina serverer gjerne helt sanne røverhistorier, og er som ett levende oppslagsverk når det kommer til reise- og spisetips på Helgeland.

Hjertelig velkommen, du også!

EVENTER PÅ AURORA

SELSKAP

Ta med din gruppe og besøk vår restaurant ved havet.

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 100 personer.

Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvarer og godt håndverk.

Sov på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. 80 personer, om rom/hytter kan deles.

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Firtid, båttur med vår svært komfortable “Perfect Moment”, eller heftig havørnsafari og rafting med Visit Nesna. Fjordfiske med skøyta “Nesnakroken” eller “Nykværing”, er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Teambygging – leker for voksne – tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på møterom, mat og opplevelser.

Perfekt for grupper på 10 – 50 personer.

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål