Aurora Restaurant

Hjem > Aurora Restaurant

AURORA RESTAURANT

Aurora Restaurant og Livescene er en ny og lekker restaurant på Helgeland, hvor vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny der både lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle. Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse.

Her er alle velkommen, om du er i sykkelbuksa eller finkjolen. I sommersesongen er uteserveringen, med lune kroker, gode kosesofaer, supre terrassevarmere – vi vet hvor vi bor – og utsikt til både havet og hekkende tjeld fra 2. etasje, en flott møteplass for gjester og fastboende, båtfolk og studenter.

Aurora restaurant erstattet 8. mars i 2017 vår trivelige, og smått legendariske sommerpub, Ninas Lavvo. Stemninga derfra har vi tatt med oss inn i restauranten, og deler fremdeles ut pledd og klemmer i hytt og gevær.

Vertinne Nina serverer gjerne helt sanne røverhistorier, og er som ett levende oppslagsverk når det kommer til reise- og spisetips på Helgeland.

Hjertelig velkommen, du også!

EVENTER PÅ AURORA

SELSKAP

Ta med din gruppe og besøk vår restaurant ved havet.

Bo på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. Rundt 80 personer, om rom/hytter kan deles.

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 80 personer.

Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvare og godt håndverk.

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Fritid, båttur med vår svært komfortable “Perfect Moment”, eller heftig havrafting. Vi kan ta turen “ut i øyan” og spise lunsj på en gourmetrestaurant. Fjordfiske med Kystlagets skøyte Nesnakroken”, er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Teambygging – leker for voksne – tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på overnatting, mat og opplevelser.

Perfekt for grupper på 10 – 50 personer.

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål