Aurora Restaurant

Hjem > Aurora Restaurant

AURORA RESTAURANT

Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse. Vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny der lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle.

Her er alle velkommen, om du er i sykkelbuksa eller finkjolen. I sommersesongen er uteserveringen en flott møteplass for gjester og fastboende, båtfolk og studenter.

Vertinne Nina serverer gjerne helt sanne røverhistorier, og er som ett levende oppslagsverk når det kommer til reise- og spisetips på Helgeland.

Hjertelig velkommen, du også!

EVENTER PÅ AURORA

Slide

VÅR MENY SE VÅR MENY FYLT AV FERSKE RÅVARER Forretter Kamskjell Fra Nesøy. Cheviche, servert med focaccia, ruccola, eple, selleri, hvitløk, chalottløk, lime, paprika og sesamfrø. S, Sø, GH Carpaccio Vestfjordskinke av hval, fra Lofoten. Serveres med tyttebærkrem og ruccola. Fiskesuppe Kremet, med hvit fisk og laks, grønnsaker og foccacia. GH, F, S, M Hovedretter Dronninga Kveite fra Nesna. Sous vide. Serveres med potetmos eller amadinepoteter,friske urter fra Hugla, grønnsaker, ertepure og smør med kapers. F, E, M Øyværing 3.0 Pannestekt laks, fra Kvarøy. Serveres med pappardellepasta, kapers, oliven, squash, friske urter fra Hugla, og tomat- og koriander pesto. F, Se, M Antrekått av storfe fra Helgeland, servert med grønnsaker, potetmos eller amadinepoteter, og rødvinssaus. Helgelam Lammecarre. Serveres med potetmos eller smørdampet amadinepoteter, grønnsaker, rødbeter og rødvinssaus. Se, M Spagetti Bolognese Deilig kjøttsaus med elg fra Hugla og svin fra Helgeland. So, Se, GH Fiskesuppe, stor Kremet, med hvit fisk og laks, grønnsaker og foccacia. GH, F, S, M Ferske blåskjell Hvitvinsdampet i gryte, aioli og foccacia. 0,5 kg. GH, F, S, M Desserter Favoritten Sjokoladefondant. Serveres med iskule, pikekyss og friske bær. GH, M Epleslang Auroras friske eplepai med norske epler. Serveres med iskule. GH, E Allergener: Gluten Hvete, Skalldyr, Egg, Fisk, Soyabønner, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø

SELSKAP

Ta med din gruppe og nyt vår moderne konferanseavdeling ved havet. Restaurant Aurora leverer gode saker, og garanterer at blodsukkeret holder seg gjennom arbeidsdagen. Lokale råvarer og godt håndtverk, og smør og fløte! Vi er livredde for at noen skal “tap seg” under oppholdet. Nord-Norskt, raust og godt!

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Her er det trygt å møtes. Det er god plass, og det er kun din gruppe som er her. Smittevernet står i høgsetet, og du slipper å bekymre deg for å måtte dele arealer med ukjente. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 100 personer.

Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvarer og godt håndverk.

Sov på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. 80 personer, om rom/hytter kan deles.

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Firtid, eller heftig havørnsafari – med havørngaranti og rafting med Visit Nesna. Fjordfiske med skøyta “Nesnakroken” eller “Nykværing”, er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Teambygging – leker for voksne – tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på møterom, mat og opplevelser.

Perfekt for grupper på 10 – 50 personer.

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål