Aktiviteter

Hjem > Aktiviteter

LILLE SYDEN VANNSKLIE

Her på vår camping er det nok å finne på. Om sommeren er vannsklia åpen hver dag kl 1200 - 1800 når været tillater det!!!

Nytt basseng, solsenger, forfriskninger og stor fin lekeplass for barna.

Vi ligger rett i strandkanten, og i fjæra er det et mylder av liv som utforskende barn vet å sette pris på.

Lille Syden er stengt for vinteren.

HAVFISKE

Havfisket er godt året rundt. Fisk har vi mye av og vi ønsker deg hjertelig velkommen til å prøve fiskelykken. Du kan få: Torsk, sei, sjøørret, laks, sild, makrell, uer, lyr, kveite, flyndre m.fl.

Vi har mange fine fiskeplasser og du kan fiske både fra land og fra båt. Vi har noen gode plasser hvor vi mener du har gode muligheter til å sikre deg et herremåltid. Vanlige redskaper er dorg, jukse eller fiske med stang. Hos Havblikk vil du få svar på alle detaljspørsmål om fiske i Nesna.

Uansett tid på året, fangstmulighetene er store. Minstemål og kvote for turistfiske se: http://www.fiskeridir.no/

Båtførerprøve er obligatorisk fra 2008. Er du over 50 år slipper du imidlertid unna med erfaring. Du bør ha en del forkunnskaper om bruk av båt og ferdsel på havet før du legger utpå. Redningsvest er påbudt. Ta turen i godt vær. Husk på at været kan være lunefullt.

Fiskeguide, båtfører og båtutleie
Spør oss i resepsjonen, eller ring oss +47 75 05 65 40

BÅTUTLEIE

Perfekt til havfiske:

19 fot skjærgårdsjeep. Max 8 pers
Motor: 50 HK Yamaha
Pris NOK: 500  NOK første time. Deretter 350 kr per time. 1 400 NOK per 12 timer/døgn
Depositum: 3 000 NOK

Drivstoff per liter: 30 NOK hos utleier hvis du velger å ikke fylle opp tanken selv etter bruk. Pumpepris hos Best Bensinstasjon ved fergeleiet.

Av hensyn til din sikkerhet må båtleiekontrakt og sikkerhetsskjema fylles ut før du får gå ut med båten(e).

Perfect Moment, Nimbus, 38 fot. Max 9 pers
Sightseeing, fiske, dykking, vannsport og langtur
Kun med skipper
Motor: 2 x 260 Volvo Penta. Marsjfart ca 20 knop
Pris NOK: Pris avtales, ta en tur innom oss eller ring +47 75 05 65 40

DYKKING

Dykking med Nesna som utgangspunkt kjennetegnes av opplevelsen av klart vann og rikt hav. Destinasjonene er lett tilgjengelig, her er mye uutforsket natur og en mengde vrak. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Telefon: +47 75 05 65 40

VANDRING

Vandring i nærområdet kan være så mangt. Alt fra en kort tur i fjæra etter middagen, til en tur opp mot Sjonfjellet. Her har vi samlet noen turforslag for deg. Hør gjerne med oss i resepsjonen hva vi anbefaler. Vi organiserer også guidede turer på forespørsel.

Med Nesna som utgangspunkt finner du vandreturer for en hver smak på øyene Hugla, Handnesøya og Tomma. Du kan ta med familien på lette turer, sikte mot fiskevannene eller de høye toppene. Her er utfordringer for en hver. Liten eller stor. Godt trent eller ikke.

turbok.org finner du godt beskrevne turer på Nesna og på øyene, i tillegg til nabokommunene. På ut.no finner du turistforeningens turer på hele Helgeland.

Les også: Backpacker på Helgeland, RV17

nb_NONorsk bokmål