Foto: Visit Helgeland Kajakk bilde med hav utsikt og solnedgang Foto: Marit Løvhaug Par i kajakker Foto: Visit Helgeland BOOK OVERNATTING

KORONAVIRUS (COVID-19)

Kjære venner, gjester, samarbeidspartnere og leverandører!
Havblikk er åpen for overnatting på hytter og i leiligheter. Vi kan ta i mot gjester som vanlig.
Resepsjonen har ikke faste åpningstider, men vi er på jobb, så kommer du til låst dør, ring oss på 75 05 65 40, og vi der på ett øyeblikk.
Møterom og selskaper kan nå bookes. Vi har romslige lokaler og god plass.
 
Campingen er åpen for telt, bobiler og vogner. Vi har innført desinfisering av fellesarealer to ganger i døgnet, i tillegg til ekstra renhold.
Sesongcaravanister har full anledning til å bruke vogna.
Aurora er stengt for sesongen, men vi har åpent for gruppebookinger og når vi har møter o.l. på programmet.
 
Vi verdsetter våre gjester og ansatte. Din helse er svært viktig for oss. Vi råder derfor alle til å følge nasjonale smittevernråd.
 
Ta vare på hverandre ❤️
 
Les mer om koronaviruset på FHI sin hjemmeside
 

HVORFOR VELGE OSS

null

AKTIVITETER

Sommeren 2020 setter vi familien i sentrum, og planlegger mange nye, spennende aktiviteter for barn og unge, både til lands og til vanns. Følg med på nettsiden!

RESTAURANT

Aurora Restaurant er en lekker restaurant hvor vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny. Fantastiske lokale og økologiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse.

CAMPING

Vi har 100 oppstillingsplasser for korttidsopphold med bobil, caravan eller telt. God standard og godt renhold på fellesareal betyr mye for våre gjester. Noen flotte sesongplasser ledig. Tilgang til elbil-ladere type 2.
Loading…FAMILIE

På Havblikk er det mye å finne på!

Lille Syden – vannsklia – holder 29 grader i vannet. Åpen 12:00 – 18:00.

Gråværsdager er perfekte for en tur i fjæra. Der yrer det av liv. Spennende krabber, tangsprell og kanskje møter du oterfamilien som bor der.

Ta med mamma og pappa på fisketur. Trygge gode båter, med god plass, høyt fribord og perfekt for fiskere i alle størrelser.

VENNER

Planlegger dere deres neste vennetur? Hvorfor ikke rette snuten mot Nord-Norge? Vi garanterer heftige opplevelser, nydelig mat i stemningsfull nordisk setting og tilrettelagte overnattinger. Vi gleder oss til å levere minneverdige sosiale opplevelser gjennom god og ekte service. Kom tettere på hverandre og skap uforglemmelige minner på Havblikk!
Loading…

Loading…

BUSINESS

Trenger du gode arbeidsforhold og fleksible løsninger, samtidig som du kommer deg ut av byen og opplever at du er litt på tur? Vi legger alt til rette for din samling eller møte, og du kan konsentrere deg fullt og helt om det faglige. Her på kysten får du løftet blikket. I restaurant Aurora er stemningen avslappet. Kvalitet og lokale råvarer står sentralt. Her finner du roen!

AURORA RESTAURANT

Alt vi serverer er lagd fra bunnen av, med gode og lokale råvarer.
Menyen vil endres med sesong og råvaretilgang. Vi er glade for å få kamskjell fra Jim, urter fra Elin, egg fra Mehus,  lam fra Håjen, sopp og bær fra mamma. Vi bor midt i smørøyet! Aurora passer for deg, enten det er romantisk date, eller familiemiddag du er ute på.

Kos dere!

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Havblikk samarbe­ider med en rekke bedrifter på Helgeland for å kunne tilby deg den beste opplevelsen. Her er noen av dem.

null
nb_NONorsk bokmål