HVORFOR VELGE OSS

null

RESTAURANT OG KONFERANSE

Aurora Restaurant og Livescene er en ny og lekker restaurant på Helgeland, hvor vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny der både lokale og økologiske råvarer spiller en stor rolle. Fantastiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse.

CAMPING

Vi har 100 oppstillingsplasser for korttidsopphold med bobil, caravan eller telt. God standard og godt renhold på fellesareal som toaletter og dusjer, TV-stue og kjøkken betyr mye for våre gjester.

AKTIVITETER

Her på Havblikk er det nok å finne på. Om sommeren er vannsklia åpen hver dag kl 1200 – 1800 når været tillater det! Oppvarmet basseng, solsenger, forfriskninger og stor fin lekeplass for barna. Vi ligger rett i strandkanten, og i fjæra er det et mylder av liv som utforskende barn vet å sette pris på.
Loading…

FAMILIE

Hurra! Her er det mye å finne på! Lille Syden – vannsklia – holder 29 grader i vannet. Åpen 12:00 – 18:00. Gråværsdager er perfekte for en tur i fjæra. Der yrer det av liv. Spennende krabber, tangsprell og kanskje møter du oterfamilien som bor der.

Ta med mamma og pappa på fisketur. Trygge gode båter, med god plass, høyt fribord og perfekt for barn.

BUSINESS

Trenger du gode arbeidsforhold og fleksible løsninger, samtidig som du kommer deg ut av byen og opplever at du er litt på tur? Vi legger alt til rette for din samling eller møte, og du kan konsentrere deg fullt og helt om det faglige. Her på kysten får du løftet blikket. I restaurant Aurora er stemningen avslappet. Kvalitet og lokale råvarer står sentralt. Her finner du roen!
Loading…

Loading…

VENNER

Planlegger dere deres neste vennetur? Hvorfor ikke rette snuten mot Nord-Norge? Vi garanterer heftige opplevelser, nydelig mat i stemningsfull nordisk setting og tilrettelagte overnattinger. Vi gleder oss til å levere minneverdige sosiale opplevelser gjennom god og ekte service. Kom tettere på hverandre og skap uforglemmelige minner på Havblikk!

HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Våre kunders mening er viktig for oss, her er noen av tilbakemeldingene vi har fått.
null
 • 1 star review  Schlecht organisiert. Viel Geld für winzige Parzelle. Sitze quasi im vorzelt des nachbarn. 3 Duschen für die Größe des Platzes sind auch unterdimensioniert.

  thumb Petra Lazer
  9. June 2017

  5 star review  Nydelig mat, fortryllende vertinne, herlig sted 😃

  thumb Vegard André Olsen
  24. October 2017

  5 star review  Nydelig mat servert i et koselig miljø. Fantastisk god service.

  thumb Irene Seim
  27. September 2017
 • 5 star review  En kjempefin camping 🙂 Skal tilbake hit, da med barna 🙂

  thumb Arne-willy Hansen
  17. September 2017

  5 star review  Nydelig god mat vi fikk i anledning feiringa av båtforeninga sitt Jubileum

  thumb Hanne Saupstad
  21. May 2017

  5 star review  Herlig lokale, nydelig mat og trivelig vertskap.

  thumb Astrid Smith-Nilsen
  9. September 2017
 • positive review  flott camping. nydelig mat på Aurora restaurant.

  thumb Elwira Hauser
  19. July 2019

  positive review  Et meget hyggelig vertskap som yter stor service, kan anbefales på det varmeste.

  thumb Harry Egil Hansen
  23. August 2018

  5 star review  Vel utstyrt hytte, rent og pent! Trivelig betjening - her føler man seg velkommen fra man kommer og til man drar. Restauranten Aurora MÅ oppleves! Nydelig mat: lokale råvarer tilberedt på ypperlig vis! Beliggenheten er et kapittel for seg, vakkert!

  thumb Jenny Forsberg
  21. July 2017

AURORA RESTAURANT

Alt vi serverer er lagd fra bunnen av, med gode og lokale råvarer.
Menyen vil endres med sesong og råvaretilgang. Vi er glade for å få kamskjell fra Jim, urter fra Elin, egg fra Mehus,  lam fra Håjen, sopp og bær fra mamma. Vi bor midt i smørøyet! På bordet kommer det straks vann og godt hjemmelaget brød (GH)

Kos dere!

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål