Koronavirus (COVID-19)

Kjære venner, gjester, samarbeidspartnere og leverandører!
Havblikk er åpen for overnatting på hytter og i leiligheter som er frittstående enheter. Det medfører at vi kan ta i mot gjester som må i karantene, og holde seg for seg selv i de påkrevde 14 dagene. Resepsjonen er stengt, og vi har hjemmekontor.

Aurora Restaurant stenger grunnet Corvid-19 pandemien.
I første omgang vil vi holde stengt til 15. april, men tidspunktet kan endres når vi vet mer om utviklingen.
Vi må beskytte våre ansatte og gjester, og dette er en del av den nasjonale dugnaden som må til for å stanse spredningen.

Når det gjelder våre sesongcaravanister har ikke myndighetene sagt noe om hvorvidt vi skal stenge plassen. Foreløpig er det anledning til å komme til vogna i helgene, men dette kan også endre seg raskt.

Når det gjelder våre sesongcaravanister er det nå kommet restriksjoner fra myndighetene: Gjester på hytter, campingvogner og lignende som ikke er hjemmehørende i Nesna anmodes om å ikke reise til fritidsboligen sin.

Ta vare på hverandre til vi sees igjen❤️

Mer informasjon om Koronaviruset finner du på FHI sin hjemmeside: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

HVORFOR VELGE OSS

null

RESTAURANT

Aurora Restaurant er en lekker restaurant hvor vi serverer en “Nesna-møter-verden” – meny. Fantastiske lokale og økologiske råvarer, ypperlig håndtverk, og trivelige servitører garanterer for en god matopplevelse.

AKTIVITETER

På Havblikk er det nok å finne på. Om sommeren er vannsklia åpen hver dag kl 1200 – 1800 når været tillater det! Oppvarmet basseng, solsenger, forfriskninger og stor fin lekeplass for barna. Vi ligger rett i strandkanten, og i fjæra er det et mylder av liv som utforskende barn vet å sette pris på.

CAMPING

Vi har 100 oppstillingsplasser for korttidsopphold med bobil, caravan eller telt. God standard og godt renhold på fellesareal som toaletter og dusjer, TV-stue og kjøkken betyr mye for våre gjester.
Loading…FAMILIE

På Havblikk er det mye å finne på!

Lille Syden – vannsklia – holder 29 grader i vannet. Åpen 12:00 – 18:00.

Gråværsdager er perfekte for en tur i fjæra. Der yrer det av liv. Spennende krabber, tangsprell og kanskje møter du oterfamilien som bor der.

Ta med mamma og pappa på fisketur. Trygge gode båter, med god plass, høyt fribord og perfekt for fiskere i alle størrelser.

BUSINESS

Trenger du gode arbeidsforhold og fleksible løsninger, samtidig som du kommer deg ut av byen og opplever at du er litt på tur? Vi legger alt til rette for din samling eller møte, og du kan konsentrere deg fullt og helt om det faglige. Her på kysten får du løftet blikket. I restaurant Aurora er stemningen avslappet. Kvalitet og lokale råvarer står sentralt. Her finner du roen!
Loading…

Loading…

VENNER

Planlegger dere deres neste vennetur? Hvorfor ikke rette snuten mot Nord-Norge? Vi garanterer heftige opplevelser, nydelig mat i stemningsfull nordisk setting og tilrettelagte overnattinger. Vi gleder oss til å levere minneverdige sosiale opplevelser gjennom god og ekte service. Kom tettere på hverandre og skap uforglemmelige minner på Havblikk!

AURORA RESTAURANT

Alt vi serverer er lagd fra bunnen av, med gode og lokale råvarer.
Menyen vil endres med sesong og råvaretilgang. Vi er glade for å få kamskjell fra Jim, urter fra Elin, egg fra Mehus,  lam fra Håjen, sopp og bær fra mamma. Vi bor midt i smørøyet!

Kos dere!

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Havblikk samarbe­ider med en rekke bedrifter på Helgeland for å kunne tilby deg den beste opplevelsen. Her er noen av dem.

null
nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål